Vlees en gevogelte

In ons brede assortiment mag uiteraard vlees en gevogelte niet missen. In onze vriezers vind je vlees met een goed verhaal en uit onze eigen regio.

Kemper kip

Begin jaren ’90 ging Herman Kemper in het buurtschap IJzevoorde in de Achterhoek aan de slag met een ‘ouderwetse’ kip. Zijn ideaal: samen met kleinschalige boeren de consument weer laten genieten van de smaakvolle, stevige kip van weleer. Dit ideaal is werkelijkheid geworden. Kemper brengt het diervriendelijke Kemper Landhoenconcept op de markt met stevig vlees en méér smaak.

Slagerij en worstmakerij Gerritschen

Ambachtelijke producten komen uit de regio. Franz Gerritschen selecteert zelf de varkens en runderen waar we de lekkerste producten van maken. Deze dieren komen niet van ver, maar komen uit de Liemers. Ze worden volledig klaargemaakt in onze eigen slagerij en worstmakerij. Zo weten wij 100% zeker waar onze producten vandaan komen en wat de oorsprong is. Dierenwelzijn en kwaliteit van leven staan hierbij voorop. Ook al gebruiken we dierlijke producten, ze worden niet zomaar “naar de slacht” gebracht. Liefde voor het dier en kennis over de dieren zijn de basis van passie en liefde voor ons vak.

Voor meer informatie Slagerij en Worstmakerij Gerritschen


Buffelboerderij Arns 

In Zevenaar, zo’n 15 kilometer verderop vind je de boerderij van de Familie Arns. In de stallen en op het land staan waterbuffels! De kudde telt op dit moment 260 buffels wie diervriendelijk worden gehouden in stropotstallen, hier kunnen ze kiezen of ze liever buiten zijn of toch binnen blijven. Het vlees van de waterbuffels heeft laag cholesterol en calorie gehalte en is daardoor voor veel mensen een verantwoorde keuze.

Voor meer informatie Buffelboerderij Arns 

Van Bommel 

Jeroen en Annerie van Bommel houden in het prachtige Toldijk Limousine runderen. Van deze runderen maken ze naast (h)eerlijk vlees ook échte kroketten en bitterballen!

De van Bommel kroket en bitterbal zijn ontstaan vanuit de vraag naar kwaliteit snacks met ècht vlees. De kroketten en bitterballen van Van Bommel worden nog op de ambachtelijke manier gemaakt. Van het premium rundvlees wordt een rijke bouillon getrokken; hèt basisingrediënt voor de kroket en bitterbal. De verrukkelijke bouillon, het premium rundvlees en het krokante jasje zorgen voor een ongekende smaakbeleving.

Voor meer informatie  Van Bommel