Zin in een proeverij met streekproducten? Welkom op De Kruisbrink. Wij bieden groepen een smakelijke reis door de Achterhoek.

Ons arrangement heet: Preuveri’je op de boerderi’je. Proeverij op de boerderij.

U wordt ontvangen met koffie en thee. Daarna nemen wij u mee langs streekproducten uit de Achterhoek door te proeven en te vertellen over het product en zijn maker. Het zijn verhalen die we kúnnen vertellen. De producten komen namelijk van mensen die we persoonlijk kennen en van de grond waarop wij gezamenlijk wonen en werken. Het is onze eigen streek waar al dit heerlijks vandaan komt. Eerlijke producten, met vakmanschap bereid.

De streekproducten in onze winkel zijn verbonden aan de Achterhoek. Of het nu gaat om lokaal bier of vruchtensap, speculaas, kaneelbeschuit of plaatkoek, mosterd of jam. Elk product heeft zijn eigen verhaal. En wij vertellen het u graag.

De kosten voor een Preuveri’je op de boerderi’je worden afgestemd op uw proefwensen en uiteraard vooraf met u besproken.

De Preuveri’je op de boerderi’je wordt gehouden in Achterhoeks dialect. Blijkt er een te grote taalbarrière dan gaan we verder in het Nederlands…

zonnebloem_garritsen